SKRÄDDARSYDDA BÅTTURER & SPECIELLA EVENEMANG

Välkomna på exklusiva båtturer ombord en äkta Venetiansk taxibåt. M/Y Casanova är byggd i mahogny och hemtagen från Italiens Venedig där den kördes som sjötaxi året runt och nu har den ett nytt liv i Sverige. Bekväma båtfärder runt Stockholm, "Nordens Venedig" och vår vackra Stockholms skärgård. Dagsturer, bröllop, vigslar till och från samt även ombord med vigselförrättare, förlovning, representation, konferenser och firmautflykter, födelsedagsfirande, turer runt Stockholms Ström under broar, slussning till Stadshuset och längre in i Mälaren. Jag välkomnar idérika skräddarsydda evenemang och kör båt turer längre ut i skärgården också med möjlighet att ta Waxholmsbåt tillbaks.

I den ljusa salongen finns två bekväma soffor som rymmer 8 personer. Perfekt om det skulle bli en regnig dag. Sittplats finns också ute i sittbrunnen och i aktern. Lätt att gå ombord med trappsteg på sidan som förvandlas till sittplatser och man går lätt in och ut i salongen genom skjutdörrarna. För dom som är intresserade av 1700-tals byggnader och historia rekommenderar jag Wanda Throne-Holst som kulturguide runtom Stockholm. Detta måste bokas i god tid och skräddarsydda förslag skickas per email.

Jag har Befälsexamen Klass VIII samt arbetar också som grafisk designer (företagsprofiler, varumärken och branding) samt som fotograf och hjälper gärna till med design av inbjudningar eller andra trycksaker.

Välkomna ombord!
Vanessa Fristedt

Using Format