logo

BÅT CHARTER och BÅT TRANSPORT FÖR BRÖLLOP, FEST & SPECIELLA EVENEMANG I EN VACKER MAHOGNYBÅT FRÅN VENEDIG..

BYGGD I VENEDIG, ITALIEN 1978
LÄNGD: 8,6 METER / 28"
MOTOR: VOLVO PENTA AD31L, DP
meny

menu flags

 


 

Välkomna på exklusiva båtturer ombord en äkta Venetiansk taxibåt. M/Y Casanova är byggd i mahogny och hemtagen från Italiens Venedig där den kördes som sjötaxi året runt och har nu fått ett nytt liv i Sverige. Bekväma båtfärder runt Stockholm, "Nordens Venedig" och vår vackra Stockholms skärgård. Dagsturer, bröllop, vigslar till och från samt även ombord med vigselförrättare, förlovning, representation, konferenser och firmautflykter, födelsedagsfirande, turer runt Stockholms Ström under broar, slussning till Stadshuset och längre in i Mälaren. Jag välkomnar idérika skräddarsydda evenemang och kör båt turer längre ut i skärgården också med möjlighet att ta Waxholmsbåt tillbaks.

I den ljusa salongen finns två bekväma soffor som rymmer 8 personer. Perfekt om det skulle bli en regnig dag. Sittplats finns också ute i sittbrunnen och i aktern. Lätt att gå ombord med trappsteg på sidan som förvandlas till sittplatser och man går lätt in och ut i salongen genom skjutdörrarna. För dom som är intresserade av 1700-tals byggnader och historia rekommenderar jag Wanda Throne-Holst som kulturguide runtom Stockholm. Detta måste bokas i god tid och skräddarsydda förslag skickas per email.

Jag har Befälsexamen Klass VIII samt arbetar också som grafisk designer (företagsprofiler, varumärken och branding) och hjälper gärna till med design av inbjudningar eller andra trycksaker. Se mer på Swedish Blonde Design.

Välkomna ombord!
Vanessa Fristedt

 

 

 

 P R E S S

KMK tidningen.
Bröllopsmässan
27-28 Januari 2018

KMK tidningen.
Båtliv tidningen
Nr 5, 2016

KMK tidningen.
Sidor 20 + 24
Kungliga Motorbåtsklubben
Nr 3, 2015Artikel sida 12.
Kungliga Motorbåtsklubben
Maj 2012